Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adolescenţi răniţi după ce autoturismul pe care unul dintre ei îl conducea a ieşit în decor

Foto Mediafax
accident masina versant prapastie

Doi adolescenţi au fost răniţi în noaptea de marţi spre miercuri după ce autoturismul pe care unul dintre aceştia îl conducea a ieşit în decor, la ieşirea din municipiul Focşani spre Odobeşti, încercând să fugă de un echipaj de poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit poliţiei, adolescentul de 15 ani fusese depistat în trafic în cursul serii, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru "conducerea unui vehicul fără permis de conducere".

"La data de 16.05.2023, ora 19.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza oraşului, au observat un autoturism, care era parcat neregulamentar în staţia mijloacelor de transport în comun. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a condus şi a parcat autoturismul în acel loc, respectiv un minor, în vârstă de 15 ani. De asemenea, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'conducerea unui vehicul fără permis de conducere'", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Acelaşi autoturism a fost depistat în trafic în cursul nopţii, iar adolescentul care îl conducea a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu autoturismul în decor după ce nu a răspuns semnalelor de oprire ale poliţiei, care a plecat în urmărirea acestuia.

"În aceeaşi zi, în jurul orei 23,25, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, cu ocazia activităţilor pe linie rutieră desfăşurate, au depistat în trafic acelaşi autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele echipajului de poliţie. Astfel, poliţiştii au plecat în urmărirea autovehiculului, înspre municipiul Focşani, iar în intersecţia DN2 M cu DJ 205S minorul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în decor", a precizat IPJ Vrancea.

A rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a altui tânăr care stătea în dreapta sa, ambii fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

"Marţi, la ora 23,23, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier la intersecţia drumului către Odobeşti cu calea ferată un singur autoturism implicat ieşit în decor. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip C2 cu medic şi un echipaj de primul ajutor SMURD. La locul accidentului s-au identificat două victime conştiente, un adolescent de 15 ani, conducătorul auto, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism de bazin, şi un adolescent de 17 ani cu politraumatism prin accident rutier, traumatism toracic şi de membru inferior. Ambii adolescenţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.