Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi aiudeni care nu au fost găsiţi acasă au dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de prevenire

dosare

Doi aiudeni care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, nefiind identificaţi acasă, sunt cercetaţi penal, potrivit unui comunicat transmis marţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, ambele situaţii fiind constatate săptămâna trecută, potrivit Agerpres.

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud se află înregistrate două dosare penale, având ca obiect infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor (...), ca urmare a proceselor verbale de sesizare din oficiu din datele de 17.03.2020 şi 18.03.2020, în care se arată că două persoane, cărora li se instituise măsura izolării, nu au fost identificate la domiciliul situat în municipiul Aiud, judeţul Alba", se menţionează în comunicat.

Citește și: Aprovizionarea cu bunuri de strictă necesitate și medicamente, ÎN PERICOL din cauza restricțiilor de circulație impuse la nivel mondiala

Potrivit unui raport postat pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Aiud, pe raza localităţilor componente se află în izolare la domiciliu 122 de persoane. Pentru alte 14 persoane, DSP Alba a emis avizul epidemiologic pentru încetarea perioadei de izolare.

Şi pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au fost înregistrate cinci astfel de dosare, privind persoane din Cugir şi Zlatna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.