Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajați ai DSP, cercetați sub control judiciar în cazul Matteo Politi - Alte două persoane sunt propuse spre arestare

Inquam Photos - Octav Ganea
Inquam Matteo Politi

Parut persoane, dintre care trei angajai ai DSP, au fost retinute seara trecuta in dosarul falsului medic italian. Ulterior, procurorii au decis ca doi funcționari ai Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB) sa fie cercetati sub control judiciar, iar alte două persoane să fie propuse spre arestare.

Potrivit procurorilor, în cursul anului 2018, cei trei funcţionari au falsificat mai multe înscrisuri, atestând în fals că două persoane de cetăţenie italiană au calitatea de doctor şi dreptul de a practica această profesie pe teritoriul României, eliberându-le coduri de parafă în baza unor dosare incomplete.

Citeste si Emoții prelungite pentru Radu Mazăre în dosarul în care DNA a cerut condamnarea sa la 12 ani de închisoare - Judecătorii au amânat, din nou, prima decizie

A patra persoana, în calitate de consilier juridic, reprezentant al celor doi italieni, ar fi înlesnit eliberarea codurilor de parafă în baza dosarelor incomplete şi a falsificat mai multe înscrisuri, prin care se atesta în mod fals că au fost depuse toate înscrisurile necesare.

Este vorba despre dosarul italianului Matteo Politi, care a lucrat ca medic de chirurgie plastică in mai multe unitati din Romania, fara a avea studii, atribuindu-se de catre DSP un cod de parafa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.