Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajaţi ai echipei de baseball Chicago Cubs au fost testați pozitiv la coronavirus

jugssports.ro
roberto clemente baseball

Doi angajaţi ai echipei de Chicago Cubs, din liga profesionistă nord-americană de baseball (MLB), au fost testaţi pozitiv la coronavirus la începutul lunii, au relatat duminică mai multe surse.

Echipa a precizat că ambii angajaţi au participat la un antrenament desfăşurat în data de 8 martie la stadionul Wrigley Field, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

Chicago Cubs a menţionat că rezultatele testelor pozitive au venit pe 23 şi 24 martie. Echipa a trimis un email tuturor membrilor staff-ului vineri în care aceştia erau îndrumaţi să urmeze măsurile luate de Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) şi le-a reamintit să îşi monitorizeze sănătatea.

Major League Baseball şi-a suspendat sezonul chiar înaintea debutului, după ce pandemia de coronavirus a întrerupt sezoanele celorlalte ligi profesioniste, NBA (baschet), NHL (hochei pe gheaţă) şi MLS (fotbal), în timp ce NFL (fotbal american) este în pauza competiţională.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Chicago Cubs, echipă înfiinţată în 1876, a câştigat de trei ori titlul în baseball-ul american, ieşind învingătoare în World Series în 1907, 1908 şi 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.