Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajaţi au protestat pe acoperişul unei clădiri din Petroşani

tânăr clădire sinucidere

Două persoane din municipiul Petroşani au protestat, luni, pe acoperişul unei clădiri cu două etaje din localitate, din cauza unor neînţelegeri cu angajatorul la care lucrează, situaţia detensionându-se după ce la faţa locului au ajuns reprezentanţii mai multor autorităţi ale statului, potrivit Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi un procuror şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

În urma discuţiilor, cei doi au coborât de pe acoperiş, urmând ca revendicările acestora să fie analizate şi să fie dispuse măsurile care se impun", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cei doi angajaţi au vârstele de 44 şi 54 de ani şi lucrează pentru o asociaţie a pensionarilor din Petroşani, protestul lor desfăşurându-se pe clădirea în care muncesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.