Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajați de la Cadastru, din Drobeta Turnu Severin, au COVID-19: Șeful, aflat de săptămâna trecută în arest, testat

Inquam Photos / George Calin
coronavirus test covid

Doi angajaţi ai Direcţiei de Cadastru din Primăria Drobeta Turnu Severin au fost diagnosticaţi cu COVID-19, astfel că instituția va fi închisă, timp de 15 zile. Șeful Direcției a fost ridicat, săptămâna trecută, acuzat că a luat mită, și va fi testat atât el, cât și anchetatorii și cei din Arest, anunță MEDIAFAX.

Timp de 15 zile, Direcţia de Cadastru din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin este închisă pentru că doi angajaţi au COVID-19. Și ceilalți angajaţi de la Cadastru au intrat în izolare.

Citește și: Olguța Vasilescu, palmă pentru ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Nu a făcut ceea ce are în prerogative

Mai mult, la finalul săptămânii trecute, şeful Direcţiei Cadastru a fost ridicat de poliţiştii anticorupţie şi de procurorii DNA, pentru că a fost prins când lua mită 30 000 euro.

Marius Screciu, primarul din Drobeta Turnu Severin, a declarat că anchetatorii au făcut percheziţii în biroul unde lucrau cei doi angajaţi, care, ulterior, au fost diagnosticaţi cu infecţie cu SARS-COV-2.

„Noi am trimis, ieri (marți - n.r.), documente către Direcţia Naţională Craiova şi către DGA în care i-am înştiinţat că au fost depistate persoane cu COVID în cadrul acestei Direcţii supravegheate şi controlate în această săptămână“, a declarat Screciu.

Acum, funcţionarul acuzat că a luat mică este izolat în arestul IPJ Dolj şi va fi testat pentru COVID-19. În funcţie de rezultatul testului, şi anchetatorii şi poliţiştii de la Arest, care au intrat în contact cu el, vor fi testaţi.

Citește și: Reacția procurorului general privind decizia din dosarul 10 August: ‘Rolul nostru este să administrăm probele conform legii’ .

„Persoana în cauză a fost izolată din ordinul medicului unităţii, iar epidemiologi din cadrul DSP Dolj au mers la unitatea respectivă pentru a preleva probe”, a declarat Anca Ochianu, purtător de cuvânt Prefectura Dolj.

„Ancheta epidemiologică a stabilit, până în acest moment, doar trei contacţi din cadrul Primăriei, care în acest moment sunt izolaţi la domiciliu”, a spus, la rândul ei, Codruţa Vochescu, purtător de cuvânt DSP Mehedinţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.