Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajați de la Inspectoratul de Poliție Dubăsari au fost reținuți de structurile paramilitare

IPJ Botoșani
politie

Doi angajați de la Inspectoratul de Poliție Dubăsari au fost reținuți joi, 15 iulie, de structurile paramilitare din stânga Nistrului.

Reprezentanții IGP ne-au comunicat că acțiunile de reținere au avut loc cu puțin timp în urmă și că autoritățile de la Chișinău întreprind toate măsurile necesare pentru eliberarea celor doi cetățeni ai R. Moldova, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Solicitată de ZdG, șefa Serviciului de presă al IGP, Diana Fetco, ne-a comunicat că reținerile au avut loc astăzi, 15 iulie.

„Doi angajați din cadrul IP Dubăsari, în timp ce se aflau pe teritoriul regiunii transnistrene a R. Moldova, au fost reținuți de forțele neconstituționale. La moment, Poliția întreprinde toate măsurile ca să putem să-i eliberăm pe cei doi”, a declarat Diana Fetco.

În octombrie 2020, patru cetățeni au fost răpiți de către așa-numitele forțe de ordine din regiunea transnistreană, iar ulterior au fost eliberați.

Autoritățile anunță că, în total, 4 persoane au fost răpite la Camenca: „A fost o operațiune bine organizată cu implicarea KGB. Cetățenii răpiți sunt deținuți în izolatoarele din Tiraspol”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.