Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajaţi de la Oficiul de Cadastru Constanța au fost confirmaţi cu COVID-19. Activitatea cu publicul a fost sistată

SANADOR
testare covid

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa a sistat de luni, pentru două zile, activitatea cu publicul la sediul instituţiei, după ce doi angajaţi s-au infectat cu COVID-19.

Potrivit reprezentanţilor OCPI Constanţa, Direcţia de Sănătate Publică a dispus dezinfectarea sediului instituţiei, iar angajaţii care au intrat în contact cu colegii infectaţi vor lucra de acasă în perioada următoare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO - Donald Trump a ieșit din spital și face primele declarații: Asta este școala vieții

"Conducerea OCPI Constanţa a înştiinţat Direcţia de Sănătate Publică Constanţa şi a dispus dezinfectarea sediului BCPI. Totodată, pentru a preveni şi limita răspândirea coronavirusului, angajaţii BCPI care au intrat în contact cu persoanele infectate vor lucra de acasă în perioada următoare", se arată într-un comunicat de presă transmis de OCPI Constanţa.

Conform sursei citate, cetăţenii şi partenerii OCPI Constanţa pot opta pentru serviciile disponibile online prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară.

De la debutul pandemiei, în judeţul Constanţa au fost confirmate 3.186 de persoane infectate, 65 dintre acestea decedând. În prezent, sunt spitalizaţi 446 de pacienţi cu COVID-19. De asemenea, 1.022 de persoane, care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane considerate contacţi direcţi ai celor confirmaţi cu SARS-CoV-2, sunt în carantină la domiciliu, iar alte 316 sunt izolate la domiciliu, acestea fiind confirmate cu noul coronavirus şi, ulterior, externate din spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.