Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați, cu un pistol și un cuțit, au jefuit o sală de jocuri: Cum i-au uimit pe polițiști - VIDEO

Ipj Cluj
Hoți Cluj

Cu feţele acoperite şi înarmaţi cu un cuţit şi un pistol, doi bărbaţi au reuşit să fure 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Cluj-Napoca. În scurt timp, poliţiştii clujeni i-au identificat şi depistat, în prezent fiind la sediul unităţii de poliţie, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Citește și: ULTIMA ORĂ Tudorel Toader s-a SUCIT, la doar câteva minute de când a anunțat că DEMISIONEAZĂ: Încă nu s-a dus la întâlnirea cu Viorica Dăncilă

La data de 18 aprilie, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj i-au prins pe doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Conform probatoriului administrat, la data de 17 aprilie, în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi au pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei au furat 7.000 de lei. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum cei doi tineri au intrat în sala de jocuri, iar sub amenințarea cuțitului și a unui pistol i-au cerut angajatei să le ofere banii. Cei doi s-au făcut ulterior nevăzuți și au ieșit încet din sala de jocuri.

La data comiterii faptei, cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării.

Citește și:Acuzaţii grave în dosarul Revoluţiei: Ion Iliescu a comis un act de TRĂDARE solicitând ajutor militar de la Moscova

„În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Astfel, în jurul orei 16:45, cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.