Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați au ajuns la spital în urma unei altercații izbucnite după o șicanare în trafic pe străzile din Slatina

www.realitatea.net
ambulanță accident

O bătaie a izbucnit marţi seara în municipiul Slatina între trei bărbaţi, unul fiind cetăţean italian, după neînţelegeri în trafic. Două dintre persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii SMURD Slatina şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt au intervenit, marţi seara, pe strada Arcului din municipiul Slatina, pentru acordarea primului ajutor victimelor unei agresiuni.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

“Echipajele medicale au asistat la faţa locului trei pacienţi, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cetăţean italian, conştient, cu traumatism cranio-facial, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Brad, judeţul Hunedoara, conştient, cu dureri la maxilar şi escoriaţii la cotul stâng şi un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, cu escoriaţii la genunchiul drept şi traumatism la nivelul membrului superior drept”, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani şi cel în vârstă de 26 de ani au fost transportaţi la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiul Slatina, în timp ce patrulau pe strada Arcului din municipiul Slatina, au observat o altercaţie între mai multe persoane şi au intervenit pentru a aplana conflictul.

Din primele verificări oamenii legii au stabilit că acest conflict a fost unul spontan, declanşat pe fondul unor neînţelegeri în trafic.

Bărbatul de 26 de ani implicat în conflict a fost amendat cu 1.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.