Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au fost arestaţi, iar altul este cercetat sub control judiciar, după ce au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de 31 de ani

bataie suporteri timisoara

Doi bărbaţi din judeţul Olt, unul de 25 de ani şi altul de 52 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de 31 de ani, potrivit news.ro.

Un alt participant la agresiune, în vârstă de 30 de ani, este cercetat sub control judiciar. Victima a fost dusă la spital şi are nevoie de şase zile de îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Poliţiei Oraşului Piatra-Olt au reţinut, marţi, trei bărbaţi bănuiţi de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

"Din cercetări a reieşit că, în seara zilei de 31 ianuarie, în timp ce se aflau în incinta unei societăţi comerciale din oraşul Piatra Olt, 3 bărbaţi, cu vârstele de 25, 30 şi 52 de ani, în urma unui conflict spontan, l-ar fi lovit, cu pumnii şi cu picioarele, pe un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani. În urma altercaţiei, bărbatul de 31 de ani a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, bărbatului i-au fost provocate leziuni ce necesită cinci, şase zile pentru vindecare”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Bărbatul de 25 de ani şi cel de 52 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar cel de-al treilea bărbat participant la agresiune, în vârstă de 30 de ani, este cercetat sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.