Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident cu trei maşini implicate

Foto news.ro
accident ziua copilului Botosani
"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Nădăşelu. În accident au fost implicate trei autoturisme, însă nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos dintr-un autoturism de către pompieri, care au folosit echipamentele speciale pentru a nu-i agrava leziunile. Acesta a fost în permanenţă conştient şi cooperant, fiind transportat la spital. De asemenea, la spital a fost transportat un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care era la rândul său conştient şi cooperant", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, forţele participante la misiune au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SAJ.

"La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12.50, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1F - E81, în apropiere de localitatea Nădăşelu, la km 19+550 m. Din primele informaţii, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Sălaj, care se deplasa pe direcţia Cluj-Napoca spre Zalău, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul şi un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Sălaj. În urma coliziuni, bărbatul de 45 de ani şi tânărul de 21 de ani au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportaţi la o unitate medicală", informează IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.