Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru proxenetism, după ce ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere

prostitutie

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, joi, pentru proxenetism, după ce ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere cu vârste de până la 30 de ani, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, potrivit Agerpres.

Suspecţii au fost prinşi în municipiul Arad, în urma unor investigaţii efectuate, sub coordonarea unui procuror, pe parcursul mai multor luni. Unul dintre ei este arădean, în timp ce al doilea este din Bucureşti, ambii având 33 de ani.

Citește și: O fetiță a ajuns la spital, după ce, în timp ce se afla pe bicicletă, a fost lovită de un autoturism

"Cei doi, începând cu luna iunie 2018 ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor persoane de sex feminin, cu vârste între 23-30 de ani, punându-le la dispoziţie apartamente închiriate pe raza municipiului, în schimbul unor foloase materiale", se precizează într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad. 

Suspecţii au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.