Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați au furat cabluri de telecomunicații din sistemele de canalizare din Brăila

huffingtonpost.co.za
catuse

Doi bărbați de 25 și 50 de ani au fost plsați în arest la domiciliu, fiind cercetați după ce ar fi furat în mai multe rânduri cabluri de telecomunicații din sistemele de canalizare din Brăila.

Potrivit IPJ Brăila, polițiști au identificat și reținut luni pentru 24 de ore doi bărbați de 23 și 50 de ani, ambii din Brăila, bănuiți pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de duminică spre luni, polițiștii i-au depistat în flagrant pe cei doi în timp ce furau cabluri de telecomunicații din sistemele de canalizare din orașul Brăila, aceștia deplasându-se cu un autoturism, scrie Mediafax.

Cu ocazia depistării, s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de bărbatul în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o îmbibație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 9-13 ianuarie, cei doi ar fi săvârșit alte două fapte de furt de cablu.

„De asemenea, urmare a sesizării din data de 9 ianuarie a.c., de către un angajat al unei companii de telecomunicații cu privire la faptul că au fost semnalate deranjamente, polițiștii au stabilit faptul că persoanele în cauză ar fi sustras cablu de telecomunicații dintr-un cămin de canalizare situat pe Șoseaua Națională Veche, din municipiu”, arată Poliția Brăila.

Cercetările sunt continuate în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Marți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila i-a prezentat pe cei doi cu propunere de arestare preventivă, iar față de aceștia a fost dispusă măsura arestului la domiciliu de către Judecătoria Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.