Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au încercat să evite controlul la intrarea în ţară, la PTF Siret, pentru că nu puteau dovedi că sunt şoferi de rezervă pe camioane

www.agerpres.ro
transportatori, tir, camion

Doi bărbaţi au încercat să evite controlul de frontieră, la intrarea în ţară prin PTF Siret, judeţul Suceava, deoarece nu puteau dovedi că sunt şoferi de rezervă ai unor camioane, fapt ce ar fi dus la izolarea acestora la domiciliu. Ei au fost observaţi când încercau să treacă graniţa pe jos, ascunzându-se printre camioane, anunță news.ro.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, luni seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, pe una din arterele de control pentru automarfare, poliţiştii de frontieră au observat doi bărbaţi care se deplasau pe jos, printre mijloacele de transport marfă.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

Înainte de a ajunge la toneta de control, ei s-au ascuns după camioanele care se aflau în aşteptarea efectuării formalităţilor de frontieră, încercând astfel să se sustragă controlului de frontieră.

Poliţiştii de frontieră i-au oprit pe cei doi, iar în urma verificărilor au stabilit că bărbaţii au dublă cetăţenie, română şi ucraineană, unul având 25 de ani şi fiind din judeţul Botoşani, iar celălalt, de 32 de ani, din judeţul Suceava.

La cercetări, ei au declarat că au coborât din două camioane şi au încercat să evite controlul de frontieră deoarece au statutul de "al doilea şofer" şi nu aveau documentele necesare pentru a dovedi acest lucru.

Bărbaţii au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din punctul de frontieră, care au dispus măsura izolării acestora la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Totodată, cei doi sunt cercetaţi acum pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând în continuare a fi desfăşurate cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.