Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, audiaţi într-un dosar de fraude în domeniul asigurărilor, în Argeș. Ei ar fi înscenat un accident în care au fost implicate două maşini scumpe

facebook.com
asigurari insurance

Doi bărbaţi, audiaţi într-un dosar de fraude în domeniul asigurărilor, în Argeș. Ei ar fi înscenat un accident în care au fost implicate două maşini scumpe

Doi bărbaţi din judeţul Argeş au fost duşi la audieri, joi, la sediul Poliţiei, într-un dosar în care sunt suspectaţi de fraude în domeniul asigurărilor. Poliţiştii verifică dacă aceştia au înscenat un accident rutier în care ar fi fost implicate două autovehicule de lux, pentru a primi bani de la o firmă de asigurări. Acesta nu e primul astfel de dosar instrumentat recent de poliţiştii argeşeni.

”Din cercetări s-a stabilit că, la data de 29.05.2023, doi bărbaţi, de 37, respectiv 40 de ani, ambii din oraşul Costeşti, ar fi înscenat un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme cu valoare de piaţă ridicată, ulterior solicitând despăgubiri firmelor de asigurări. Având în vedere suspiciunile privind veridicitatea evenimentului rutier declarat, asiguratorul a respins dosarul de daună”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

În dosarul instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, aceştia au făcut, joi, două percheziţii domiciliare în oraşul Costeşti, la locuinţele celor doi suspecţi. Aceştia sunt cercetaţi pentru tentativă de înşelăciune privind asigurările, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii, în formă continuată.

Acesta nu e primul astfel de dosar instrumentat recent de poliţiştii argeşeni. Luna aceasta, şapte persoane din judeţele Argeş, Olt şi Dâmboviţa au fost reţinute pentru înşelăciune în domeniul asigurărilor, fiind suspectate că au încasat 80.000 de euro de la companii de asigurări în urma unor accidente rutiere regizate. La percheziţii, poliţiştii au descoperit numeroase elemente de caroserie pe care bănuiesc că suspecţii le schimbau, solicitând despăgubiri pentru evenimente rutiere care în realitate nu avuseseră loc. La momentul deschiderii anchetei, aceleaşi persoane aveau depuse dosarele pentru a primi noi despăgubiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.