Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi bănuiţi că au vânat ilegal un cerb carpatin, reţinuţi la aproape un an de la comiterea faptei

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi care au braconat un cerb carpatin a cărui valoare a fost apreciată la 6.000 de euro au fost identificaţi de poliţiştii buzoieni la aproape un an de la comiterea infracţiunii. Doi dintre ei au fost deja reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi Judecătoriei Pătârlagele în vederea dispunerii unei măsuri preventive, potrivit News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat, vineri, că poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au identificat şi reţinut principalii bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de braconaj.

Fapta a fost sesizată Poliţiei la începutul lunii octombrie 2016.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că trei bărbaţi din localitatea Cătina, cu vârste cuprinse între 37 de ani şi 64 de ani, ar fi participat fără drept la o partidă de vânătoare neautorizată pe raza pădurii din extravilanul localităţii Cătina, ocazie cu care a fost braconat un exemplar de cerb carpatin, de aproximativ 250 de kilograme.

În urma probatoriului administrat şi a unor activităţi complexe realizate prin metode criminalistice, a fost probată activitatea infracţională a celor trei bănuiţi, iar faţă de doi bărbaţi în vârstă de 57 şi 64 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Prejudiciul creat se ridică la valorarea de 6.000 de Euro.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţişti sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, unde bănuiţii urmează a fi prezentaţi în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Citeşte şi: Metrorex finalizează lucrările de modernizare a instalațiilor de control acces. Ce stații urmează să fie închise .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.