Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi bănuiţi de furt din maşini, arestaţi preventiv în Olt

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi bărbaţi, care ar fi furat bunuri şi bani din autoturisme aflate în parcarea unei săli de evenimente din oraşul Balş, au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Furtul din autoturisme ar fi avut loc în noaptea de 11/12 iunie şi a fost imediat sesizată Poliţia, în cauză fiind începute cercetări pentru infracţiunea de furt calificat, în vederea stabilirii autorilor şi recuperării prejudiciului. estimat la 8.000 de lei, potrivit Agerpres.

"În urma activităţilor investigativ-operative efectuate de poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş, în noaptea de 2/3 iulie a.c., au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 18 şi 29 de ani, din municipiul Slatina, bănuiţi de furt calificat. În continuarea cercetărilor, s-a stabilit faptul că în noaptea de 11/12 iunie a.c., cei trei bărbaţi s-ar fi deplasat în parcarea unei săli de evenimente, din oraşul Balş, iar din interiorul a două autoturisme, ar fi sustras mai multe bunuri şi suma de 5.000 de lei, cauzând un prejudiciu total de 8.000 de lei", a precizat sursa citată.

Doi dintre tinerii bănuiţi de furtul din autoturisme, respectiv un bărbat de 19 ani şi unul de 29 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi Judecătoriei Balş, care a dispus faţă de aceştia măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.