Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi cercetaţi pentru furt de cabluri de cupru în Germania au fost arestaţi într-o comună din Olt. Prejudiciul a fost estimat la circa 34.000 de euro

catuse politie

Un bărbat în vârstă de 30 de ani şi unul de 40 de ani, căutaţi în baza unor mandate europene de arestare după ce ar fi sustras cabluri de cupru în Germania, au fost depistaţi şi reţinuţi, marţi, în comuna Valea Mare, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Cei doi sunt cercetaţi pentru asocierea cu alte persoane în vederea unor spargeri pentru a sustrage cabluri de cupru, iar prejudiciul a fost estimat la circa 34.000 de euro.

"În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au pus în aplicare două mandate europene de arestare emise de autorităţile judiciare din Germania privind doi bărbaţi cercetaţi pentru asocierea cu alte persoane, în vederea săvârşirii, în grup, de spargeri cu scopul de a sustrage materiale neferoase (cablu de cupru), fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 34.000 de euro", a precizat sursa citată.

Bărbaţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore, urmând ca instanţa să dispună cu privire la predarea către autorităţile judiciare din Germania.

Acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat cu sprijinul jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.