Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați cu cagule au jefuit o sală de jocuri din Sfântu Gheorghe

Twitter
jocuri de noroc pacanele

Doi bărbați cu cagule pe față au intrat într-o sală de jocuri din Sfântu Gheorghe și, amenințănd-o pe o angajată, au furat 5.000 de lei. Cei doi au fugit apoi cu o mașină furată, fiind prinși câteva ore mai târziu de polițiști în parcarea unui centru comercial.

Potrivit IPJ Covasna, polițiștii au fost sesizați duminică dimineața despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o sală de jocuri din Sfântu Gheorghe, de unde au sustras o sumă de bani.

Polițiștii și jandarmii deplasați la fața locului au stabilit că doi bărbați ar fi intrat în incinta localului cu cagule pe față și mănuși pe mâini, ar fi lovit un bărbat care se afla înăuntru, după care i-ar fi solicitat, prin amenințări, casierei să le înmâneze suma de bani deținută, conform Mediafax.

În urma investigațiilor, polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați, de 23, respectiv 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceștia ar fi pătruns în curtea unei firme din Sfântu Gheorghe, de unde ar fi furat o mașină.

Cu aceasta, cei doi s-au dus la sala de jocuri de unde ar fi plecat cu aproximativ 5.000 de lei, bani obținuți prin amenințarea angajatei localului.

Cei doi bărbați au fost localizați în parcarea unui centru comercial din Sfântu Gheorghe, fiind imobilizați de polițiști și conduși la sediul IPJ Covasna pentru cercetări.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale.

În cursul anchetei desfășurate, polițiștii au găsit și mașina furată, abandonată în extravilanul municipiului Sfântu Gheorghe.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt în scop de folosință.

De asemenea, din cercetări polițiștii au stabilit că bărbatul de 23 de ani, despre care există indicii că ar fi condus autoturismul, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

El este cercetat și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.