Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Argeş sunt cercetaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce au scuipat alte persoane cu care au intrat în conflict

www.mediafax.ro
polițiști

Doi bărbaţi din judeţul Argeş sunt cercetaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce au scuipat alte persoane cu care au intrat în conflict, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, un dosar de cercetare penală a fost deschis pe numele unui bărbat care, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din municipiu, nu a respectat măsurile de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus şi l-a scuipat în faţă pe un alt bărbat.

În al doilea dosar este cercetat un bărbat care nu a respectat măsura izolării la domiciliu şi a intrat în conflict cu un vecin, pe care l-a bătut şi scuipat.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 41: Lumina din caracatiță!

"O persoană faţă de care s-a dispus măsura autoizolării începând cu data de 31.03.2020, în urma unui conflict spontan, a ieşit din gospodărie şi s-a deplasat până în faţa gospodăriei învecinate, unde s-a manifestat recalcitrant faţă de persoana vătămată, scuipând-o şi lovind-o în zona capului şi a corpului", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti.

În acest caz sunt efectuate cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.