Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Constanța, reţinuţi după ce au introdus în ţară 11 kilograme de canabis printr-o firmă de curierat

viataverdeviu.ro
canabis

Doi bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii constănţeni după ce au primit 11 kilograme de cannabis, în două colete care proveneau din Spania. Drogurile fuseseră aduse în ţară de o firmă de curierat, conform news.ro.

Poliţia Judeţeană Constanţa a anunţat, joi, că poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a doi bărbaţi, bănuiţi de operaţiuni cu droguri de risc.

"La data de 16 martie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au surprins, în flagrant delict, doi bărbaţi, de 37, respectiv 51 de ani, imediat după ce aceştia ar fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conţineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanţele interzise proveneau din Spania, iar acţiunea a fost desfăşurată în municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că ulterior, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Constanţa au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, fiind descoperite 38 de cartuşe cu bile de cauciuc, seminţe de cannabis, precum şi dispozitive electronice şi bunuri cu valoare probatorie.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru introducerea în ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept şi cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

Cei doi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.