Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Covasna au fost arestați preventiv, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă amfetamină

Politia Română
politia

Doi bărbați din Covasna au fost arestați preventivă, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă peste 150 de grame de amfetamină.

Poliția Română a transmis marți că cei doi bărbați, din județul Covasna, au fost arestați preventiv după ce au fost surprinși în flagrant delict de polițiști, în timp ce ar fi încercat să comercializeze peste 150 de grame de amfetamină, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu trage un mare semnal de alarmă: Pandemia va face ravagii în rândul populaţiei dacă nu se iau măsuri urgente

„La data de 2 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, împreună cu procurorii DIICOT – BT Covasna, au surprins în flagrant delict doi tineri, din județul Covasna, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 155 de grame de amfetamină. Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 octombrie 2020, au fost prezentați Tribunalului Covasna, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de aceștia”, arată Poliția Română.

Cercetările continuă în acest caz pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.