Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Oradea, reținuți într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

arestat bun

Doi bărbați din Oradea au fost reținuți într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. În acest caz, anchetatorii au organizat percheziții și un flagrant.

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, anunță că „au prins în flagrant delict un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 47 de grame de pulbere cristalizată 3CMC (drog de mare risc)”, conform News.ro.

De asemenea, în autoturismul acestuia, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, alte 10 grame de astfel de substanță, așezată în pungi pregătite pentru vânzare. La locuința tânărului a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor alte 147 de grame de pulbere cristalizată, sume de bani și diferite obiecte.

Ulterior, anchetatorii au organizat un alt flagrant pentru a prinde un bărbat, de 27 de ani, din Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul în legătură cu care există suspiciunea că i-ar fi furnizat drogurile tânărului de 23 de ani, a fost depistat în timp ce ar fi încercat să comercializeze 150 de grame de pulbere cristalizată. La finalul acțiunii, bănuitul a predat polițiștilor alte 80 de grame de cannabis, pe care le deținea în locuința sa, în vederea comercializării.

Cele două persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Oradea, iar, după audierea acestora, procurorul de caz a dispus măsura reținerii lor, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, cei doi bănuiți vor fi prezentați la Tribunalul Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.