Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Pitești au fost reţinuţi de DIICOT pentru trafic de minori şi vânzare de substanţe psihoactive

perchezitii

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, miercuri, de DIICOT Piteşti într-un dosar de trafic de minori şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Conform unui comunicat de presă transmis de DIICOT, unul dintre inculpaţi a recrutat o minoră în vederea exploatării prin obligarea la practicarea prostituţiei în judeţul Argeş, acesta postând anunţuri online în vederea atragerii de potenţiali clienţi.

De asemenea, din 2021 şi până în prezent, cei doi inculpaţi au comercializat substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive consumatorilor din municipiul Piteşti, spun anchetatorii, potrivit Agerpres.

În acest dosar au fost efectuate două percheziţii domiciliare în municipiul Piteşti, fiind descoperite şi ridicate cantităţile de 500 de grame de canabis şi 50 de grame de substanţă pulverulentă, ce urmează a fi expertizată, două cântare electronice de precizie, instrumente utilizate la porţionarea şi consumul drogurilor, sumele de 4.800 de lei, 350 de euro şi 60 de lire sterline, precum şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor din cadrul BCCO Piteşti şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

În cadrul audierilor, persoana vătămată a beneficiat consiliere psihologică, precum şi de toate drepturile şi măsurile de protecţie prevăzute de Codul de Procedură Penală, precizează DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.