Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Timiș au fost trimiși în judecată pentru că au ajutat mai multe persoane să treacă ilegal frontiera României

judecator justitie

Doi bărbați au ajutat mai multe persoane să treacă ilegal frontiera României. Migranții au fost adăpostiți de români în schimbul unor sume de bani, așa cum au stabilit procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Cei doi au fost trimiși în judecată, potrivit Mediafax.

Procurorii din Timiș i-au trimis în judecată pe cei doi bărbați, aflați sub măsura preventivă a controlului judiciar, în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de trafic de migranți.

Procurorii au stabilit că pe 21 august, unul dintre inculpați ar fi transportat patru migranți care au intrat ilegal din Serbia în România, înspre un loc de adăpostire temporară. De acolo, aceștia, împreună cu alți migranți depistați în aceeași zi în municipiul Timișoara, urmau să fie transportați cu scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat, pentru a ajunge în țări din vestul Europei.

Totodată, procurorii au stabilit că în aceeași zi, celălalt inculpat ar fi transportat trei migranți care au intrat ilegal din Serbia în România tot spre un adăpost și tot cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

Dosarul este judecat la Tribunalul Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.