Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi reţinuţi după ce au intrat într-o locuinţă şi i-au bătut pe un tânăr şi pe mama acestuia

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru violare de domiciliu, lovirea sau alte violenţe, distrugere, furt şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, după ce au intrat într-o locuinţă şi i-au bătut pe un tânăr şi pe mama acestuia, distrugând mobilierul din casă, potrivit IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Feteşti au reţinut doi bărbaţi de 27 şi 31 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violenţe, distrugere, furt şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Ialomiţa.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 1 decembrie, în jurul orei 13,00, cele două persoane ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Feteşti, l-ar fi lovit atât pe el, cât şi pe mama acestuia, de 62 de ani, cu diferite corpuri contondente, ar fi distrus obiecte de mobilier din casă şi i-ar fi deposedat de un telefon mobil. În urma agresiunilor suferite cele două victime au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Feteşti", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ialomiţa.

Cu ocazie efectuării unui control corporal la sediul Poliţiei Municipiului Feteşti, asupra bărbatului de 31 de ani a fost găsit un corp tăietor-înţepător tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomiţa, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.