Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi şi două femei au fost puși sub acuzare, bănuiți că ar fi participat la jaful comis în locuința lui Angel Di Maria (PSG)

www.digisport.ro
Di Maria

Doi bărbaţi şi două femei, bănuiţi că ar fi participat la jaful comis la locuinţa fotbalistului argentinian al echipei Paris Saint-Germain Angel Di Maria, în martie la Neuilly, au fost puşi sub acuzare, au transmis surse judiciare, citate de AFP.

Cei patru suspecţi au fost inculpaţi pentru "furt în bandă organizată" în acest jaf petrecut la domiciliul jucătorului, pe 14 martie 2021, în timp ce vedeta echipei Paris Saint-Germain se afla la meci, cu FC Nantes pe Parc des Princes.

Dintre cei patru, unii ar fi fost implicaţi şi în jaful comis la Saint-Cloud, localitate de la periferia Parisului, la domiciliul fotbalistului german Julian Draxler, au mai precizat surse judiciare.

Joi, trei dintre suspecţi au fost plasaţi în detenţie provizorie, iar al patrulea a fost lăsat în libertate sub control judiciar.

Din casa argentinianului, hoţii au reuşit să fure un seif care conţinea bijuterii şi ceasuri evaluate la circa 500.000 euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.