Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi candidaţi au fost eliminaţi din examenul de titularizare în Vrancea

titularizare

Doi candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă, iar alţi 45 s-au retras din motive personale de la proba scrisă a concursului de titularizare, a informat, miercuri, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea.

Candidaţii eliminaţi din concurs nu vor mai putea ocupa un loc la catedră în anul şcolar 2020-2021.

"La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie 2020, în centrul de concurs organizat la Şcoala Gimnazială 'Ştefan cel Mare' Focşani, s-au prezentat 401 candidaţi, din cei 442 de candidaţi înscrişi. 45 dintre candidaţi s-au retras din motive personale, iar doi candidaţi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021", se arată într-un comunicat de presă al IŞJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, concursul s-a desfăşurat cu respectarea tuturor normelor de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus şi nu s-au înregistrat cazuri de candidaţi cu temperatura peste 37,3 grade Celsius.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august 2020, iar rezultatele vor fi publicate pe 11 august 2020, după contestaţii.

Pentru a se titulariza la catedră, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru suplinire, minimum nota 5.

Repartizarea candidaţilor care îndeplinesc criteriile pentru titularizare se va face în şedinţe publice sau online, organizate de către IŞJ Vrancea în intervalul 12 - 14 august 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.