Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi cetăţeni din Afganistan au încercat să intre în țară, ascunşi într-un camion cu piese auto

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Doi cetăţeni din Afganistan cu vârste de 33, respectiv 38 de ani au fost depistaţi, joi, de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre în ţară ascunşi într-un camion încărcat cu piese auto din Turcia pentru România.

"În această dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Man, înmatriculat în România, un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto, din Turcia pentru o societate din România. Procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au observat că prelata semiremorcii este secţionată şi lipită, fapt pentru care s-a procedat la deschiderea compartimentului de marfă. În urma controlului amănunţit, printre piesele transportate au fost descoperite ascunse două persoane de sex masculin, care nu deţineau documente de identitate", se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, conform Agerpres.ro.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste de 33, respectiv 38 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat în semiremorca autocamionului fără ştirea şoferului, într-o parcare din Bulgaria.

Totodată, cei doi au mai menţionat faptul că au recurs la această metodă deoarece intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Citește și: Adrian Năstase NIMICEȘTE PSD: listă EXPLOZIVĂ cu toare MOMENTELE în care pesediștii i-au întors spatele

Poliţiştii au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor afgani, iar conform protocolului româno - bulgar, aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.