Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi cetăţeni din Maroc, care au intrat ilegal în România din Bulgaria, depistați de Garda de Coastă

www.ziuaconstanta.ro
navă Garda de Coastă

Poliţiştii au depistat, în apropierea frontierei de stat, doi cetăţeni din Maroc, care au intrat ilegal în România din Bulgaria, pe la frontiera verde, informează un comunicat de presă transmis, joi, de Garda de Coastă, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, miercuri, acţionând în baza unei informaţii, lucrători ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov, în cooperare cu colegi din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa, au descoperit, între localitatea Bugeac şi la Mănăstirea Dervent, două persoane de sex masculin, despre care existau suspiciuni că au intrat ilegal în România.

Citește și: Alexandru Rafila explică ce efecte secundare ar putea avea vaccinul împotriva Covid-19

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituţiei, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni marocani, în vârstă de 28, respectiv 31 de ani, pe numele unuia dintre ei fiind emisă o alertă de către autorităţile din Germania.

De asemenea, în cadrul cercetărilor, aceştia au declarat că au intrat ilegal în ţară cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cei doi migranţi au fost preluaţi, conform Acordului de readmisie între România şi Bulgaria, de către autorităţile de frontieră bulgare, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.