Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi cetățeni palestinieni ascunşi într-un tir cu bumbac, depistați la PTF Giurgiu

Doi cetăţeni din Palestina cu vârste de 30, respectiv 42 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre ilegal în România, ascunşi într-un camion cu bumbac din Turcia pentru Ucraina, potrivit agerpres.ro.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean ucrainean, în vârstă de 44 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, bumbac încărcat în Turcia pentru o societate comercială din Ucraina. În urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că prelata semiremorcii era tăiată şi cusută, motiv pentru care au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autocamionului. Astfel, în compartimentul pentru marfă, printre bunurile transportate, au fost descoperite ascunse două persoane de sex masculin", se arată într-un comunicat de presă emis luni de ITPF Giurgiu.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele depistate sunt cetăţeni din Palestina cu vârste de 30, respectiv 42 de ani.

Aceştia au declarat poliţiştilor faptul că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, fără ca şoferul să aibă cunoştinţă despre acest aspect.

Cetăţenii palestinieni au declarat poliţiştilor că intenţionau să ajungă în Olanda.

În acest context, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor depistate, iar conform protocolului româno-bulgar, cei doi bărbaţi au fost preluaţi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.