Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi cetăţeni turci depistaţi la frontieră cu acte de identitate ale unor cetăţeni bulgari la PTF Giurgiu

RAND Corporation
Giurgiu Ruse Romania

Doi cetăţeni turci au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să intre ilegal în România prin PTF Giurgiu-Ruse, cu acte de identitate ale unor cetăţeni bulgari.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind ca pasageri într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, două persoane, un bărbat şi o femeie, care au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate emise de autorităţile bulgare. Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoanele prezente la control şi fotografiile din documente există diferenţe de fizionomie, fapt pentru care au extins verificările", se arată într-un comunicat de presă emis marţi de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical

Cu ocazia continuării cercetărilor a fost constatat faptul că cei doi pasageri sunt cetăţeni turci, iar cele două cărţi de identitate prezentate la controlul de frontieră aparţin altor persoane. Aceştia au declarat că au procurat cărţile de identitate din Istanbul în schimbul sumei de o mie de euro pentru fiecare carte de identitate în parte, cu scopul de a ajunge în Germania.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, şoferul şi cei doi cetăţeni turci au fost predaţi autorităţilor bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.