Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi cicliști au abandonat Turul Franţei pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ciclism

Columbianul Miguel Angel Lopez şi canadianul Michael Woods s-au retras vineri din Turul ciclist al Franţei, înainte de startul etapei a 19-a, pentru a-şi concentra pregătirea pe participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august), transmite DPA.

Echipele lor Movistar respectiv Israel Sart-Up Nation au confirmat retragerea cicliştilor lor pe reţelele de socializare, care au puţin timp la dispoziţie de recuperare până la startul întrecerilor olimpice de vinerea viitoare.

Woods, 34 ani, era un aspirant la tricoul căţărătorilor până la etapa de joi disputată în Pirinei şi câştigată de slovenul Tadej Pogacar, care poartă acum atât tricoul galben de lider cât şi tricoul cu buline roşii.

Lopez şi Woods nu sunt primii ciclişti care se retrag din Turul Franţei pentru a se pregăti în vederea olimpiadei de vară. Olandezul Mathieu van der Poel şi italianul Vincenzo Nibali au făcut recent acelaşi lucru.

În etapa de vineri, dintre Mourenx şi Libourne, sprinterul britanic Mark Cavendish va încerca să obţină a 35-a sa victorie în Turul Franţei, depăşindu-l astfel pe legendarul belgian Eddy Merckx (34). Britanicul s-a impus deja în trei etape cu final pentru sprinteri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.