Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii au ajuns la spital, după ce au căzut cu un motocross

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Doi copii de 14 ani au ajuns la spital după ce au fost implicaţi, marţi seara, într-un accident rutier cu un motocross pe o stradă din comuna Lunca Ilvei, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

La caz au intervenit două echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, care i-au preluat pe copii, conştienţi şi cooperanţi, şi i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru investigaţii şi îngrijiri medicale suplimentare, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au stabilit că adolescentul care conducea este cetăţean austriac, iar motocrossul nu era înregistrat sau înmatriculat.

"Astăzi, 2 august, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. La faţa locului, s-a constatat faptul că un tânăr de 14 ani, cetăţean austriac, în timp ce conducea un motocross care nu era înregistrat sau înmatriculat, pe o stradă din localitatea Lunca Ilvei, a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil şi cu stâlpul de susţinere al unui indicator rutier, după care s-a răsturnat. În urma accidentului, tânărul şi un pasager în vârstă de 14 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul", a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Băiatul de 14 ani din Austria nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor suferite.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis, conducere a unui vehicul neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.