Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii au fost răniți într-un accident produs în Neamț

radiofrance.fr
accident

Doi copii, pasageri într-un autoturism, au fost răniţi într-un accident rutier produs joi în localitatea Nisiporeşti, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa, a declarat că cele două victime au fost preluate cu ambulanţele şi au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

"Un copil de 10 ani a fost preluat de echipajul de paramedici, iar un copil de 9 luni a fost preluat de echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. După ce au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ambele victime au fost transportate la CPU Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Echipajul de intervenţie al ISU Neamţ a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor şi au degajat, curăţat şi spălat căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.