Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii cercetaţi de poliţişti pentru uciderea unui câine

Cristi Șelaru
caine caini catei
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj informează că a fost sesizat, prin apel la 112, despre faptul că în localitatea Fildu de Sus mai mulţi minori agresează un câine.

"La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, împreună cu poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, au efectuat cercetări cu privire la identificarea persoanelor şi au găsit câinele decedat, la liziera pădurii din localitate. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor (...) au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi minori de 9 şi 13 ani, ambii din localitatea Fildu de Sus", se arată într-o informare de presă transmisă joi de IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul animalului. Ancheta, efectuată sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, vizează comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.