Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii din clasa pregătitoare au fugit de la școală cu autobuzul, la Sibiu

CNMR
copii scoala elevi

Doi copii în vârstă de șase ani, elevi la clasa pregătitoare la o școală din Sibiu, au fugit, joi, din curtea instituției de învățământ, și s-au urcat în autobuz. Cei doi au fost găsiți după câteva ore de o femeie care a sunat la Poliție. A fost deschisă o anchetă în acest caz, potrivit mediafax.

Potrivit Poliției Sibiu, dascălii de la școala unde învață cei doi elevi au sunat joi dimineața și au anunțat că doi copii, în vârstă de 6 ani, elevi în clasa pregătitoare, au fugit din curtea unității de învățământ.

„În urma alertei primite, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, de Ordine și Siguranță Publică, precum și polițiștii rutieri s-au deplasat de urgență în teren, desfășurând activități specifice de căutare a celor doi copii. În jurul orei 14.30, în urma unei sesizări primite telefonic în Dispeceratul I.P.J. Sibiu, prin care o femeie semnala că doi copii de vârstă fragedă se află într-un autobuz nesupravegheați, polițiștii sibieni au reușit depistarea copiilor într-un mijoc de transport în comun”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cei doi copii au fost încredințați familiilor. Din cercetări, oamenii legii au stabilit că cei mici nu au fost victimele unor vreunei infracțiuni.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care copiii au părăsit unitatea de învățământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.