Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii din Vaslui, răniţi într-un accident pe DN 24B, în localitatea Olteneşti

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Doi copii în vârstă de 2 ani şi 6 ani au fost răniţi, vineri, după ce autoturismul condus de mama lor s-a răsturnat pe DN 24B, pe raza comunei Olteneşti, anunță Agerpres.

La faţa locului au intervenit o ambulanţă SMURD încadrată de un echipaj specializat din cadrul Secţiei de pompieri Huşi şi o autospecială tip B aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism răsturnat pe carosabil, cele trei persoane aflate în interior fiind evacuate de ceilalţi participanţi la trafic. Între cele trei persoane aflate în interiorul autoturismului se aflau şi doi copii care erau în stare de şoc şi au suferit multiple escoriaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pe fondul neatenţiei la volan, femeia în vârstă de 33 de ani a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă, autoturismul rămânând suspendat pe cupolă. Cei doi copii erau asiguraţi, unul cu centură şi celălal într-un dispozitiv special.

"Femeia avea permisul de conducere în regulă şi a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, starea lor fiind stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.