Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi deputați PSD din Dâmbovița: Cu Țuțuianu am câștigat toate bătăliile electorale

paginadepolitica.ro
adrian tutuianu

Deputații PSD Oana Vlăduca și Carmen Holban, ambii aleși în județul Dâmbovița, au scris marți, pe Facebook, că organizația județeană a fost performantă în alegeri sub conducerea lui Adrian Țuțuianu, mesajele fiind transmise după excluderea din partid a social-democratului, conform Mediafax.

„În contextul declarațiilor și anumitor luări de poziție la nivel central, care afectează direct Organizația #PSD Dâmbovița, cred că sunt necesare următoarele precizări personale. PSD Dâmbovița s-a impus în viața politică din România drept una dintre cele mai puternice, unite și performante organizații județene. Indiferent de examenele electorale pe care le-a avut de trecut, indiferent de luptele la care am fost provocați, am câștigat absolut toate bătăliile politice (unele pentru care nimeni nu ne-ar fi acordat vreo șansă). Eficiența și rezultatele extraordinare ale Organizației nu au fost niciodată întâmplătoare. Ele s-au datorat unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil. El a știut să ne adune, el a știut să ne mobileze, el a știut să facă un dialog corect și sincer cu electoratul, cu oamenii din sate și orașe, el a știut să creeze această performanță. Acel lider se numește Adrian Țuțuianu”, a scris, marți, pe Facebook, Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița.

Un alt deputat PSD de Dâmbovița, Oana Vlăduca, a condamnat și ea, tot pe Facebook, deciziile „profund eronate” la nivelul conducerii partidului.

„Niciodată nu am crezut că #opiniile pe care le exprimăm într-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale și iraționale. Nu poți confisca un partid, nu poți executa lideri pe bandă rulantă, apelând la frustrări în loc de argumente. Asta nu se cheamă normalitate. Imaginea unui partid despre care s-au spus mereu multe lucruri, dar niciodată că nu ar ști să guverneze, este astăzi maculată de mai multe decizii profund eronate de leadership. Din păcate, asumarea lor nu a venit și PSD, în ansamblul său, a devenit victima pierderii evidente de încredere la nivelul românilor. Suntem parlamentari cu o activitate energică în teritoriu. Aprecierile noastre nu se bazează pe studii și analize teoretice, ele sunt percepția directă a dialogului cu oamenii”, a scris Vlăduca.

Deputatul social-democrat a menționat că organizația județeană a câștigat alegerile cu Adrian Țuțuianu în frunte.

„Organizația PSD Dâmbovița a fost una dintre cele mai puternice la nivel național. Am câștigat toate bătăliile electorale cu Adrian Țuțuianu președinte, unele pentru care nimeni nu ne-a dat vreo șansă.Ca atare și susținerea pentru domnia-sa este #totală și #necondiționată. Orice demers al său, din acest punct mai departe, este și al nostru. PSD Dambovita a realizat prea multe lucruri bune în toți acești ani ca să renunțăm atât de ușor la ele. Și pentru ce? Și pentru cine? Cui folosește această destabilizare?Dacă ni se va răspunde la aceste întrebări vom ști și cine sunt dușmanii din interior ai PSD”, a menționat aceasta.

CEx a stabilit luni că ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preia interimar șefia PSD Dâmbovița, după excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu, au spus surse ale formațiunii pentru MEDIAFAX.

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, luni, la Parlament, excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu, președinte al organizației județene PSD Dâmbovița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.