Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi dintre pacienţii transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanța sunt în stare gravă, ceilalţi sunt stabili

Inquam Photos / Costin Dinca
INCENDIU - BOLI INFECTIOASE Constanta pacienti arsi

Doi dintre pacienţii transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, în urma incendiului produs vineri la Secţia de ATI, se află în stare mai gravă, iar ceilalţi sunt stabili, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa. Procurorii continuă cercetarea la faţa locului în cadrul dosarului penal deschis în urma incendiului care a dus la moartea a şapte pacienţi, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, la Spitalul Judeţean Constanţa se află 34 de pacienţi, dintre care 11 pe ATI, iar 11 se află la secţia exterioară de la Agigea. Doi sunt în stare mai gravă, ceilalţi au stare stabilă.

De asemenea, la Spitalul de Pneumoftiziologie au ajuns 49 de pacienţi. Dintre aceştia, doi au fost externaţi, iar 47 au o stare stabilă şi se află sub evaluare.

Totodată, Spitalul Militar Constanţa a primit 28 de pacienţi. Dintre aceştia, patru au fost transferaţi - trei la Spitalul Judeţean pe ATI şi unul la Spitalul Mangalia pe ATI. Optsprezece pacienţi sunt la Spitalul Modular şi şase la Spitalul Militar, toţi în stare stabilă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a declarat pentru News.ro, că în acest caz se face cercetare la faţa locului şi vor urma şi audieri.

"În continuare se face cercetare la faţa locului, care este mai complexă şi durează. Vom face şi audieri”, a afirmat Viorel Teliceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.