Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi doljeni și-au rupt buletinele de vot după ce și-au exprimat opțiunea electorală: Unul dintre ei nu a primit un alt buletin de vot

vot alegeri

Doi bărbaţi din judeţul Dolj şi-au rupt buletinele de vot după ce au votat, în secţii de votare diferite, iar unul dintre ei nu a mai primit alt buletin din partea preşedintelui secţiei de votare respective. Poliţiştii fac cercetări pentru distrugere de înscrisuri, respectiv împiedicarea exercitării drepturilor electorale, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la două secţii de votare, una din Craiova, iar cealaltă din Gherceşti, doi alegători, un bărbat de 47 de ani, respectiv unul de 34 de ani, ar fi rupt buletinele de vot, după ce ar fi votat.

Klaus Iohannis, ANUNȚ FULGER după ce a descins la sediul PNL

De asemenea, bărbatul de 47 de ani, din Craiova, a reclamat şi faptul că preşedintele secţiei respective, în vârstă de 61 de ani, nu i-ar fi înlocuit buletinul de vot, la solicitarea acestuia.

Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, respectiv împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.