Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi elevi au fost spintecați de un coleg

Agerpres
elevi scoala

Doi elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi au ajuns la spital, după ce un coleg i-a înjunghiat în timpul unui conflict spontan, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că patru elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi, colegi în clasa a XI-a, au mers la o unitate de alimentaţie publică din oraş şi acolo s-a iscat un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre aceştia, în vârstă de 18 ani, din localitatea Burla, i-a lovit pe doi dintre colegii săi, cu vârste de 17 şi 18 ani, cu un cuţit, provocându-le răni, care nu le pun însă viaţa în pericol, scrie agerpres.ro.

După agresiune elevul a fugit, dar echipajele deplasate în zonă, după un apel la 112 la Poliţia Municipiului Rădăuţi, l-au identificat la circa 15 minute de la sesizare şi l-au preluat în custodie pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit şi cuţitul folosit la agresiune.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, în acest caz s-a întocmit un dosar penal, iar după stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului se vor dispune şi măsuri procesuale faţă de autor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.