Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi falşi stomatologi din București au fost reţinuţi

stomatologie

Cei doi falşi stomatologi care ar fi indus în eroare pacienţi trataţi la un cabinet neautorizat din Bucureşti au fost reţinuţi marţi seara, informează reprezentanţii Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Reţinerea celor doi a fost dispusă, în urma percheziţiilor care au avut loc marţi la sediul cabinetului stomatologic neautorizat, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, vătămare corporală din culpă, fals material în înscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false.

Citește și: Rareș Bogdan, scrisoare de ultim moment de la Ursula von der Leyen: ‘Comisia nu pune la îndoială necesitatea ca autoritățile să adopte măsuri adecvate pentru a se proteja de noile tulpini ale virusului’

"Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, fără a avea drept de liberă practică, o femeie şi un bărbat ar fi exercitat, în perioada 2017 - 2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din Bucureşti, profesia de medic stomatolog. Astfel ar fi indus în eroare pacienţii, fiind produse vătămări corporale, precum şi un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei", a precizat un comunicat al DGPMB.

Cei doi ar fi eliberat, fără drept, şi reţete pentru tratamente medicale.

Citește și: Gabriela Firea: ‘Da, știu, PSD e de vină! Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.