Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi francezi care voiau să ajungă în Grecia pe biciclete, depistaţi de poliţiştii de frontieră în timp ce intenţionau să treacă ilegal frontiera în Bulgaria

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Doi francezi care voiau să ajungă în Grecia pe biciclete au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră în timp ce intenţionau să treacă ilegal frontiera în Bulgaria, după ce iniţial li se refuzase accesul pe teritoriul bulgar pentru că nu îndeplineau condiţiile sanitare, potrivit news.ro.

”În data de 25.10.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat cu aparatura din dotare, în dreptul localităţii Coroana, în apropierea P.T.F. Vama Veche, pe drumul aferent fâşiei de protecţie a frontierei de stat, două persoane ce se deplasau pe biciclete, spre teritoriul statului vecin.

Ajunse la linia de demarcaţie, persoanele au început sa transporte mai multe bagaje peste culoarul de frontieră, pe teritoriul Bulgariei.

Citește și: Apărarea Elenei Udrea `PUSĂ ÎN CUI` de judecătorii CAB - Au RESPINS DEFINITIV...

Imediat un echipaj al poliţiei de frontieră a intervenit şi a condus cele două persoane la sediul punctului de trecere a frontierei, pentru cercetări”, anunţă Poliţia de Frontieră.

În urma verificărilora rezultat că cei doi sunt cetăţeni francezi, care au declarat ca au încercat iniţial să ajungă legal Bulgaria, prin P.T.F. Vama Veche, destinaţia finală a călătoriei lor fiind Grecia.

Întrucât celor doi nu li s-a permis intrarea de către autorităţile bulgare, deoarece nu îndeplineau condiţiile sanitare impuse de statul vecin, respectiv dovada vaccinării şi a unui test P.C.R. negativ, aceştia au ales să încerce să treacă fraudulos frontiera de stat, folosindu-se de harţile telefonului mobil.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.