Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi frați din Gorj au fost reținuți după ce au agresat mai multe persoane la o petrecere

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Doi fraţi din Scoarţa au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost implicaţi într-un scandal izbucnit la o petrecere, în urma căruia au trei persoane au suferit leziuni, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 28 şi 29 de ani, din comuna Scoarţa, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceştia, în timp ce participau la o petrecere organizată în incinta locuinţei unui alt tânăr, de 25 de ani, din aceeaşi localitate, unde, pe fondul consumului de alcool, s-au iscat neînţelegeri, fapt pentru care gazda le-a cerut celor doi să părăsească locuinţa şi gospodăria, lucru pe care cei doi l-au făcut. La scurt timp, cei în cauză au revenit la locuinţa tânărului, de 25 de ani, generând din nou un conflict, în urma căruia, împreună cu gazda şi un alt participant, la petrecere ar fi exercitat acte de violenţă unul împotriva celuilalt", a precizat sursa citată.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

În urma conflictului, trei dintre participanţi au suferit leziuni, dar au refuzat să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Niciuna dintre persoanele implicate nu a dorit să depună plângere pentru săvârşirea vreunei infracţiuni.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.