Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi jucători importanți pentru Liverpool, Roberto Firmino și Dejan Lovren, ar putea să lipsească de la meciul cu Bayern din Liga Campionilor

www.digisport.ro
Liverpool

Roberto Firmino (27 de ani) nu a efectuat antrenamentul de luni al lui Liverpool, din cauza unui virus, și ar putea rata meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, contra lui Bayern Munchen, scrie SkySports, potrivit Mediafax.

Citește și: Simona Halep joacă meciul cu Eugenie Bouchard marți, în jurul orei 12:00. În ultima confruntare românca a câștigat

De asemenea, Jurgen Klopp are probleme majore și în defensivă, acolo unde Virgil van Dijk este suspendat, iar Joe Gomez este accidentat. În plus, un alt fundaș central, Dejan Lovren, nu s-a antrenat alături de echipă luni, și este incert pentru duelul cu campioana Germaniei.

În aceste condiții, tehnicianul lui Liverpool s-ar putea baza în centrul defensivei pe un cuplu format din Joel Matip și Fabinho, iar în atac, locul lui Firmino ar putea fi luat de Daniel Sturridge.

"Wijnaldum s-a pregătit foarte bine și este în regulă. La fel și Shaqiri, este aproape de revenire, dar vom vedea", a declarat Klopp, la conferința de presă premergătoare jocului, referindu-se la alți doi jucători care au avut probleme de sănătate.

Liverpool - Bayern Munchen, meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, se joacă marți, de la ora 22:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.