Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi migranţi ilegali, depistaţi la PTF Calafat în cabina unui autocamion, sub o saltea

www.ordineazilei.ro
pod dunăre calafat-vidin

Un cetăţean turc şi unul iranian au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat, ascunşi sub o saltea, în cabina unui autocamion condus de un cetăţean turc care transporta legume în Germania.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean turc, în vârstă de 42 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, legume din Turcia pentru o societate din Germania.

"În urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în cabina mijlocului de transport, într-un spaţiu creat prin decuparea saltelei, două persoane de sex masculin. În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că unul dintre aceştia este cetăţean turc, în vârstă de 30 de ani, iar cel de-al doilea este cetăţean iranian, în vârstă de 31 de ani. Aceştia au declarat poliţiştilor faptul că intenţionau să ajungă în Germania şi au plătit şoferului câte 2.000 de euro fiecare, pentru a le facilita trecerea ilegală a frontierei de stat", informează comunicatul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Cei doi migranţi, şoferul şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.