Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi minori, bănuiţi de vandalizarea unei creşe din Târgu Secuiesc renovată recent

gradinita

Poliţiştii covăsneni au identificat doi minori, în vârstă de 12 şi 15 ani, bănuiţi că ar fi vandalizat o creşă din municipiul Târgu Secuiesc.

"În data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Secuiesc au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o grădiniţă situată pe strada Benedek Elek, din municipiul Târgu Secuiesc, care se afla în reabilitare, de unde au sustras mai multe bunuri (...) Din primele verificări s-a stabilit faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta grădiniţei, de unde au sustras două cabluri electrice şi 3 baterii de chiuvetă. Totodată, persoanele au răsturnat diverse lucruri din dulapuri şi au distrus câte o chiuvetă de la fiecare etaj. În urma acestor acţiuni, clădirea a fost inundată la nivelul parterului. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat doi minori, de 12, respectiv 15 ani, bănuiţi de săvârşirea faptelor", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna remis marţi AGERPRES.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Incidentul a fost anunţat marţi dimineaţă pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu Secuiesc.

"Un incident şocant şi nefericit a avut loc în weekend: autori necunoscuţi au provocat daune masive la creşa cu numărul 3, care urma să fie inaugurată după renovare. Nu au fost luate obiecte de valoare, dar aproape totul a fost deteriorat şi distrus, iar robinetele de apă au fost dărâmate, provocând scurgerea a 251 de metri cubi de apă şi îmbibarea completă a pereţilor. Pagubele provocate de vandalism sunt acum în curs de evaluare, primăria va trebui să strângă fonduri pentru a repara pagubele mari (...) Partea cea mai tristă este că clădirea era gata pentru a muta înapoi în decembrie sute de copii mici, care ar fi fost fericiţi să se întoarcă" , au menţionat reprezentanţii Primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.