Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi morți și mai mulți răniți în Constanța, în accidente rutiere

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea accident

Două persoane au decedat, sâmbătă dimineaţă, în urma a două accidente rutiere ce au avut loc pe drumurile naţionale din judeţul Constanţa, pe raza localităţilor Agigea şi Hârşova.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), sâmbătă dimineaţă, la ora 1,37, un autoturism condus de un şofer în vârstă de 47 de ani din localitatea Techirghiol a colizionat violent cu semiremorca unui ansamblu de autovehicule pe DN 38, (Agigea-Techirghiol), condus de un şofer de 35 de ani din Cernavodă. În urma accidentului a rezultat decesul instantaneu al conducătorului autoturismului, scrie agerpres.ro.

Un alt accident grav s-a petrecut pe raza localităţii Hârşova, în jurul orei 11,00. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anca Chiriţă, a relatat că pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc la ieşire din Hârşova spre Saraiu.

"Din primele informaţii, două persoane au rămas încarcerate după ce două autoturisme s-au ciocnit iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Staţia Hârşova şi elicopterul SMURD pentru transportul unei victime grav rănită", a precizat aceasta.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), în urma violentului accident, un bărbat preluat în stop cardiorespirator, după descarcerare, a fost salvat prin protocolul de resuscitare şi preluat de elicopterul SMURD, o persoană de sex feminin a decedat ca urmare a impactului iar cea de-a treia victimă, un bărbat, a fost preluată de ambulanţă cu traumatism toracic şi a fost transportată la spital.

În urma ambelor accidente, Serviciul Poliţiei Rutiere a deschis dosare de cercetare penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.